طراحی داخلی بوتیک مردانه در شانگهای چین

معمولا فروشگاه محل کسب درآمد بوده و بایستی بتوان با ایجاد تفاوت و جذابیت بیننده را به داخل فروشگاه آورد ،در این فروشگاه که به سبک متفاوتی طراحی شده به راحتی میتوان دید که در یک محل دنج در شانگهای چین چگونه با طراحی خاص و کم هزینه این فروشگاه لباس را به یکی از معروفترین فروشگاه های لباس تبدیل کرده است.
ایده های اولیه طراحی
این فروشگاه در یکی از کارگاه های قدیمی آهنگری که به تازگی بازسازی شده بوده قرار گرفته بود و با توجه به موقعیت جغرافیایی این فروشگاه که نزدیک یکی از محبوبترین پاتوق های هنری در شانگهای بود ایده طراحی این فروشگاه شکل گرفت،محلی که دسترسی مناسبی به گالری ها کافی شاپ ها و فضاهای باز مناسبی برای برگزاری جلسات کاری داشت.

زندگی همواره در مقابل استقرار و پایایی است”این جمله را میتوان به طور کل زمینه اصلی طراحی و دکوراسیون این فروشگاه لباس دانست.عموم مردم دیدگاه منفی نسبت به تاریکی دارند و در مقابل همواره انرژی مثبت تر و قابل قبول تری نسبت به نور و روشنایی دارند و این هم به این خاطر است که همواره برای درک عمق تاریکی نیاز به نور داریم.
غربی و شرقی ،قدیمی و جدید،استاتیک و یا دینامیک فرقی نمی کند همواره این تص=ضاد ها در تعامل با هم میباشند و این همان استقرار و پایایی میباشد.
همانطور که در طب شرقی هرگز اشاره مستقیمی به مبحث طب فیزیکی و یا روانی مطرح نیست بلکه هر دوی اینها در کنار هم معنی پیدا میکنند.

در طراحی این فروشگاه لباس از ایده تقابل استفاده شده تا با بهره گیری از تضاد ها جذابیت خاصی برای بیننده ایجاد گردد.

برای طراحی این فروشگاه لباس از یک پل استفاده شده تا بتوان حس تعلیقو ارتباط را که در تعامل و استقرار با هم هستند به بیننده انقال دهد
همانطور که در اکثر فضا های این فروشگاه میبنیم از تضاد و تعامل بهره گرفته شده.برای طراحی راه پله ارتباطی بین طبقات این فروشگاه از نوعی راه پله متفاوت تر از آنچه معمولا میبینیم استفاده شده و در قسمت مقابل آن از پله های تو پر استفاده شده است تا بتواند تضاد و تعامل را نمایش دهد.
معمولا از المان هایی استفاده شه که اکثرا به آنها اصلا فکر نمیکنند و این یکی از رموز متفاوت شدن و مشهور شدن اسن فروشگاه میباشد.

در طراحی این فروشگاه از تضاد های نا محسوسی استفاده شده که به صورت ناخود آگاه حس کنجکاوی بیننده را برانگیخته و او را به فکر میبرد که این همه تضاد برای چیست که در ادامه با قدم زدن در این فروشگاه تما تضاد ها را حل شده دیده و به تعامل نیز میرسد.

همواره استفاده از یک آرم بزرگ توجه بیننده را به خود جلب نمیکند بلکه گاهی میتوان مانند طراحی بالا با قراردادن لوگوی کوچک فروشگاه در یک دیوار ساده رنگی در کنار یک دوچرخه با رنگ جذاب که خود یکی از محصولات فروشگاه نیز هست توجه بیشتری را معطوف خودکند.


استفاده از ویترین باز بر خلاف اکثر ویترین هایی که در بوتیک ها میبینیم حس صمیمانه تری را به خریدار منتقل کرده و ایکه میتوان به راحتی از نزدیک آنها را لمس کند قدرت خرید بیشتری را در خریدار ایجاد کرده است. (همان حس تضاد ویترین که فضای بسته میباشد که تعامل با دسترسی مستقیم به محصولات است را القا میکند)


همانطور که در عکس بالا میبنیم همان بحث نور و تاریکی که با ایجاد یک کنج دنجو تاریک در فروشگاه که با نورپردازی های خاصی تاریک را از بین برده و صرفا از رنگ سیاه برای بدنه استفاده شده است.


استفاده از باکس های مدرن بر روی دیوار آجری قدیمی این فروشگاه توجه خریدار را به این قسمت جلب میکند تا این کیف و کفش های زیبا بیشتر و بهتر دیده شوند.
در عکس بالانیز میبینیم باز هم با ایجاد تاقچه زیبا و نورانی در میان دیوار آجری همان حس کنجکاوی را برانگیخته تا بتوان دسته ی دیگری از محصولات این فروشگاه را به نمایش گذاشت.

همچنین در تصویر بالا به راحتی میتوان تضاد بین دو ویترین مشابه را به راحتی دید که خریدار رابه راحتی برای دیدن این محصولات جلب میکند.